dimecres, 2 de setembre del 2009

Alguna foto


El passat 26 d'agost vaig estar en la bruta i violenta festa de la Tomatina de Bunyol i vaig disparar una càmera d'un sol ús, no aquàtica i amb pel·lícula caducada feia dos anys. Sincerament, dubtava que isquera alguna foto.

4 comentaris:

  1. Hola Mario, no sabia de la teua aficció a la Tomatina. Jorge em portà a conéixer-la i ho passàrem genial, no tant per les tomaques com pel fregar dels cossos autòctons tan desitjables i mengívols. El millor del tot, les dutxes i trobar-me amb el meu nebot i els seus amics en pilotes al carrer, mentre es canviaven de roba.

    ResponElimina
  2. Hahaha! La veritat és que és la primera vegada que he anat a la Tomatina i de segur serà l'última. Em va parèixer violenta, mal organitzada i en alguns moments fins i tot vam pensar que perillava la nostra integritat.

    Però sí, cossos hi havien molts.

    ResponElimina
  3. Perhaps you are more conservative than you think Mario! I think it looks like a big hot mess to me! But maybe some fun. I am curious about how it will impact on catalan integrity? I think it may just be a bit of cultural fun... like christmas for christians, or thanksgiving for north-americans.
    Big love yo!

    ResponElimina
  4. Haha! I'm not speaking about catalan integrity, but we felt really unsafe in the middle of that mess. It was very crowded, and we just have seen one or two tomattoes. As an experience is fine, but not for going there again.
    Kisses.

    ResponElimina